Yoga bij Sophia Nazorg

ISS_4253_00022-1

Leren omgaan met verlies van elk vorm wat het is….

Deze nieuwe benadering gaat over diepgaand integratie van verlies en dragen daarvan in dagelijkse leven.
Je brengt je zogenaamde ‘rouwproces’ in beweging zodat je bewust in het hier en nu voluit kan leven.
Hiervoor dient alles wat in de weg zit (wellicht zelfs uit het verleden) losgelaten te worden en een rust te vinden in je innerlijke – het kompas wat elke dag.

Hoe kan Yoga helpen?
Yoga is een ervaringsleer, het is een bewustwordingsproces op lichamelijk, geestelijk en spirituele vlak.
Yoga beperkt de fysieke invloed van stress op het lichaam. Dankzij de ontspannende werking van yoga zal je innerlijke draagvlak van diverse emoties en gevoelens zich stabiliseren.Volgens yogi’s biedt yoga een ondersteuning bij het lokaliseren, accepteren en los laten van emotionele pijn. Daarbij dankzij de meditatieve aspecten van yoga plaatst de men zich op meer bevredigende spirituele manier op stevige verankering in het leven.

Met dragen van mijn verliezen diende zich een enorme behoefte voor ontspannings- ademhalingsoefeningen van yoga.
Mijn eigen keuze viel direct bij Dru yoga.  Dru yoga werkt met lichaam, hart en geest wat geeft het meest positieve uitwerking.
De ingang is het bewegen in flow waardoor verandering in denken en het openstellen van je hart wordt bevorderd. Het maakt mogelijk om innerlijke rust te vinden en harmonie te brengen in je dagelijks leven.

Het beoefenen van yoga geeft me de wijsheid die mij op mijn pad houden met alle inzichten van …Er mogen zijn…

Missie van Sophia Nazorg is dan samen met u het streven naar inzicht om het leven in eigen kracht, met alles wat er is, weer op te pakken en beter aan te kunnen.
Vind de vrede en inspiratie die er altijd is en kom thuis bij jezelf – is een motie die wij samen kunnen delen met anderen.

Header-kaars