Uitvaartondernemers

UITVAARTONDERNEMERS bovenkant foto

 

Na de uitvaart vallen nabestaanden vaak in een zwart gat. Emotioneel zijn ze ontwricht, overmand door het verdriet, angstig voor deze geheel onbekende levenssituatie. Ze voelen min of meer een drempel bij het vragen om raad en hulp, terwijl juist na het overlijden van hun dierbare nog zoveel zaken moeten geregeld worden. Daarbij leert de ervaring dat nabestaanden pas kunnen beginnen met rouwen als de praktische zaken in gang zijn gezet.

Door uw service uit te breiden met de diensten van nabestaandenzorg consulent Sophia Nazorg, zal u zich als uitvaartondernemer onderscheiden en nabestaanden het gevoel geven ook na de uitvaart door u gezien en bijgestaan te worden. Daardoor zal uw dienstverlening nog meer gewaardeerd worden.

Wat zal Sophia Nazorg namens u aan nabestaanden kunnen bieden:

  • met de nabestaanden, via een nazorggesprek, de situatie in kaart brengen en bekijken welke vragen er zijn bij de nabestaanden. Dit kunnen vragen zijn rondom financiën, persoonlijke administratie en/of  praktische dingen, maar ook vragen over verlies- en rouwverwerking
  • uitgaand vanuit de persoonlijke situatie van nabestaanden, hun omstandigheden en mogelijkheden een checklist maken van wat er nog geregeld moet worden
  • ondersteuning en gids zijn in een uiterst vertrouwelijke en informele sfeer zowel op zakelijk gebied als op emotionele vlak, die niet los te zien zijn van elkaar. Indien nodig worden nabestaanden doorverwezen naar andere deskundigen/specialisten.

De samenwerking met een onafhankelijke, betrouwbare zakelijke partner als Sophia Nazorg, die passend ondersteunt en begeleidt – de maatwerk levert met het oog op de emotionele kant, die u als rode draad aanhoudt bij de verzorging van de uitvaart – zal uw doelstelling in zorgvuldige en kwalitatieve dienstverlening nog completer maken.

Tevens krijgt u als uitvaartondernemer een terugkoppeling van hoe de nabestaanden de uitvaart hebben ervaren. Met deze feedback  kunt u uw zorg verder optimaal professionaliseren.

Voor meer informatie, neemt u gerust contact op!

 

 

 

 

 

 

 

 

foto-1

foto-2

foto-3